Véva Pedicure

W E L K O M !

Wat leuk dat je mijn website bezoekt.

PROBLEMEN AAN JE VOETEN?

Je herkent het misschien wel. Problemen aan je voeten zoals eelt, likdoorns, kloven, verdikte-, ingroeiende- of mycose (schimmel) nagels. Zo ja, neem dan contact met mij op. Ik maak graag kennis met jou en jouw voeten!

EVEN LEKKER ONTSPANNEN

Heb je geen last van je voeten of gewoon geen zin om ze zelf te verzorgen, ben je bij mij natuurlijk ook van harte welkom voor een cosmetische/ spa behandeling zoals een scrub, pakking, voetmassage of het lakken van de nagels. Gun jezelf dat zen-momentje!

HYGIËNE

Hygiëne en persoonlijke aandacht staan bij mij op de eerste plaats. Als gediplomeerd pedicure werk ik volgens de branchecode voor de voetverzorging.

Er wordt gewerkt met nattechniek (nevelspray). Hierbij worden huid- en nagelstof meteen neergeslagen. Het is hygiënisch en inademen van het stof is niet mogelijk, waardoor het beter is voor de gezondheid. Voor de klant is het een prettiger gevoel, omdat huid en nagels worden gekoeld tijdens het frezen.

De producten die ik gebruik zijn:

- natuurlijk

- biologisch

- dierproefvrij

Manicure/ Brows/ Waxing/ Beard dye/ Baard verven

Naast pedicure behandelingen kun je bij mij ook terecht voor een manicure-, waxing- of brow treatment. Mannen die een beetje grijze haren bij hun baard hebben, aarzel niet om contact met mij opnemen!

BEHANDELING OP AFSPRAAK M/V

Voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via mobiel, WhatsApp of e-mail.

Je hoort dan zo spoedig mogelijk van mij. (Tijdens een behandeling kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden).

Ik zie je snel!

Ciao,
 

Contact opnemen

logoft1

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerd pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb me na de basisopleiding verder gespecialiseerd. Daarom kan ik je ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

eelt met kloof afb. 1

hiel1

afb. 2

hiel2

afb. 3

hiel na1-2

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer je je realiseert hoeveel voetstappen je in jouw leven gaat zetten, dan snap je goed waarom deze slogan ook voor jou telt. Je kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingegroeide nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op jouw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: ga op tijd naar een specialist! Als je op tijd verzorging voor jouw voeten krijgt, kun je een medische behandeling en blijvende klachten voorkomen. 

Fotogalerij

Voor fotogalerij zie het uitklapmenu bij het kopje Contact of klik hieronder.